Pedigree Petfest 2013

petfest01Etkinlik 9 Haziran 2013 Pazar günü gerçekleşecektir.
Kapı Açılış saati: 10.00
Kapanış saati: 19.00

Hayvan dostlarını bir araya getiren ve barınaklara destek amacını taşıyan Pedigree PetFest 2013, Pedigree’nin ana sponsorluğunda 9 Haziran 2013 Pazar günü Lifepark’ta gerçekleştiriliyor.

Türkiye’de üçüncü kez düzenlenecek evcil ve evsiz köpeklerin bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük açıkhava organizasyonu olan Pedigree PetFest’te, hayvanseverler ve çocukları için özel eğlenceler ve hayvan sahiplendirme etkinlikleri yapılırken, bilet ve satışlardan elde edilen bütün gelir Ortaca ve Marmara Ereğlisi barınaklarını iyileştirmek için kullanılıyor.

Pedigree PetFest 2013’te, sahibiyle uyumlu yürüyüş, sahip benzerlik yarışması, engelli parkur gibi köpek yarışmaları ve özel köpek gösterileri yer alırken çocuklar için oyun parkı ve workshoplar, fotoğraf çekimleri gibi birçok eğlenceli aktivite yer alacak. Düzenlenecek yarışmalarda hayvan dostları sürpriz hediyeler kazanma şansı bulacak.

Hayvanseverler, Pedigree PetFest 2013’te yer alacak barınak ve derneklerden güncel bilgi alma imkanı bulurken, evsiz sokak hayvanlarını da sahiplenebilecekler. Festivale katılacak tüm hayvanseverlerin yanlarında köpeklerinin aşı karnesini bulundurması gerekiyor.

Etkinliğin yapıldığı Lifepark’a “Tehlikeli Irk”ların alınmayacağı da özellikle vurgulandı. Lifepark’ın yasal sahibi olan T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı’nın kamuya açık yerlerde Tehlikeli Irklar’ın bulunmaması konusunda genelgesi bulunuyor. Genelgeye göre Tehlikeli Köpekler Kategorisi’ne giren Pitbull Terrier, Japanese Tosa, Dogo Argentino, Fila Brasileiro ve bu ırkların melezleri PetFest alanına alınmayacak.

Bilet fiyatları: 15 TL